Gyengének érzem magam. Mi lehet a baj?
Kb 4 napja kezdődött, fajnak az izuleteim. Hátam, térdem, egyszerűen aludni alig tudok úgy fáj. Nem esik jól a fekvés, a kint lét és a nagy meleg sem. Úgy érzem mintha minden porcikam el lenne fáradva, ha mozgok úgy érzem nem esik jól. Úgy érzem a mellkasom gyakran nyom.
Nem tudom mi lehet a baj. Állandóan magas pulzus,hajnali kelés. Rendszeresen heti 5xmozgok,rendesen etkezek és napi 3 liter folyadékot megiszok.
De ez a nagy gyengeség nem tudom mitől lehet.
Próbáltam edzeni de érzem, hogy nem esik jól.
Mostanában azt is észrevettem hogy beszur a mellkasom hirtelen illetve az alhasam neha. Már jobb egy picit mint volt,de ez a gyengeség elviselhetetlen. Sokat vagyok napon munkám miatt, heti 48-50orat 13 órában. Nem nagyon van levegő,talan amiatt is lehet. Először azt hittem edzésen sérültem le. De az alhasi fájdalom és a mellkasfajdalom miatt nem gondolnám, hogy az lehet a probléma. Nagyon nehezen megy az alvás.az egész felsőtest em gyenge. A csukló fáj, a nyakam beall neha. Mi lehet a problémám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!