Mire utalhat ez a probléma ?
Nekem mániám, hogy minden egészségügyi problémára rákeresek a neten. Neked is azt javaslom, hogy írd be a gugliba, hogy "fáradékonyság oka". Most nálam, erre 106000 találat jött ki. Az első 10 szokott releváns lenni, de előfordul, hogy hátrább találom meg a rám vonatkozó cikket...
Mint válaszadó, érdekelne engem, hogy nő vagy-e, vagy férfi? Hány éves vagy? Mióta jelentkezik a probléma? Nincsen-e kapcsolatban valamilyen életmódbeli változással? Mennyit sportolsz naponta? Esetleg más fizikai terhelés? Mennyire aktív a szexuális életed?
Ezek mind befolyásolják az élethelyzetedet.
Jobbulást!
Sajnos, konkrét választ nem tudok adni a problémádra, de talán egy kis együttgondolkodás segíthet. Az mindenképpen probléma, hogy rendszertelen az életmódod. Ez nagyon komoly terhelést jelent bizonyos alkatoknak. Pl. jómagam, fiatal koromban 3 műszakban dolgoztam, de ez nekem nem jelentett problémát. A feleségemnek lett egy állása olyan 10 éve, ahol az éjszakai műszakot már a második nap föl kellet adnia, és az állást is emiatt. A fiam Angliában bevállalta, hogy csak éjszakás lesz egy gyárban a magasabb fizetésért. Ez már kb. 5 éve, és azóta is éjszakai bagoly. Nem bír átállni a normális életvitelre.
Nyilván a munkaköröd miatt, nincs más választásod, csinálni kell a rendszertelen életet. Javaslom, hogy próbálj ki pár vitamin összeállítás szedését. C és D vitaminra gondolok. Kiegészítésképpen meg valamilyen Gingko Biloba készítményt.
Kísérletezz, találd meg a számodra legmegfelelőbb összeállítást.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!