Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen színűnek kell lenni az...

Rnesos kérdése:

Milyen színűnek kell lenni az Exodor izzadásgátlónak?

Figyelt kérdés
A biogo oldaláról rendeltem Exodort. Halvány rózsaszínre számítottam, de a folyadék csak simán áttetsző. Még nem próbáltam ki, de nagyon gyanús. Lehet, hogy hamisítvány?
2021. júl. 19. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Áttetsző. Én évek óta használom.
2021. júl. 19. 10:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor megnyugodtam. Csal azért bizonytalanodtam el, mert mindenhol azt olvastam, hogy halvány rózsaszínű. Valamint kb. 100 évvel ezelőtt lehet kapni a patikákban is és az is rózsaszínű volt. Ha már ilyen kedves voltál és ilyen gyonsan válaszoltál, meg szeretném még kérdezni, hogy miként érdemes használni? Erről is olvastam már mindenfélét. Most megkérdezném a szakértőt, TÉGED. Köszi!
2021. júl. 19. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Oo értelek…. Most megnéztem mégegyszer. Hát nem egyszerű megállapítani ebben a flakonban, de én most is átlátszónak látom.

Ráteszek belőle egy vattakorongra, és áttörölöm vele a hónaljam, kb. 2-3 naponta, de ez szerintem egyéni, hogy kinek milyen időközönként szükséges.

Egyébkènt én a mai napig gyógyszertárban veszem. Azt hiszem egy Unipatikában.

2021. júl. 19. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Mielőtt megrendeltem, én is patikákban kerestem, de nem találtam. A leírásában az van, hogy 3 napig este tisztított, megszárított felületre kenjük/fújjuk. Aztán igény szerint hetente, vagy ahogy te írtad 2-3 naponta. Olvastam még olyat is, hogy kenés után hagyjuk megszáradni és utána púderezzük be a kezelt felületet,majd másnap reggel kenjük be hidratáló krémmel. Ezt valahogy a kis agyam nem tudja befogadni. Te csinálsz ilyeneket? Bocsi, hogy még mindig faggatlak! :D
2021. júl. 19. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak nyugodtan ;) Nem-nem, sose tettem még rá utána hintőport/krémet.

Nekem amúgy nagyon sokat segített, remélem, neked is beválik! :)

2021. júl. 19. 20:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2021. júl. 20. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!