Reflux-om van -tanácsokat várok, hogy lehet-e ezzel együtt élni? Nagyon el vagyok keseredve.
Érzelmekkel nem kívánok vitába szállni. A hit mellé, azért én még be szoktam venni az orvosságot.
Az ember tegyen meg mindent, amit megtehet a gyógyulásáért, a többit az égiek eldöntik. Az ilyen "orvosság nélkül hitáltal meggyógyultam a rákból" dolgokat szintén nem kommentelném.
A refluxnak az alkati tényezőkön kívül valóban köze van a stresszhez is olyan módon, hogy a túlzott stressz hatására erőteljesebben termelődik a gyomorsav. Tehát nagyon fontos a stresszkezelés a fizikai gyógymódok mellé. A fehérmályvagyökér természetes cortizol tartalmú gyógynövény, a nyálkahártya felmaródásait segít regenerálni.
Nem szabad elkeseredni. Nekem is refluxot állapítottak meg, eltelt 2.5 év, rendeződni látszanak a munkahelyi és más dolgaim, kicsit megnyugodtam és a refluxom majdnem teljesen eltűnt. Pedig hosszú hónapokig szinte ülve aludtam, napokat ültem a gasztoenterológián, egymás után próbáltam ki a gyógyszereket. Egy biztos, ha keveset eszel egyszerre és este már 6 után nem nagyon eszel az javíthatja az állapotot. Nekem még a háztartási keksztől is piszkosul égett a gyomrom. Csak rágondoltam a kajára és már rosszul voltam és én egyfajta kényszerevő vagyok.
Nagyon nyugodtan kell kezelni a problémát és a lehető legkisebbre csökkenteni a stresszt az életedbe. No igen .... de hogyan? No ezt nem tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!