Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A pszichológia vajon rájött...

A pszichológia vajon rájött már, hogy mi lehet a pánikbetegség oka és a félelmek lelki okai, ha tömegben felemészti az életemet?

Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 02:26
 1/10 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki ebben a cipőben járt és ki tudott gyógyulni, kérem ossza meg a tapasztalait, hogy hova forduljak ilyen betegséggel, mert ezt több évtizede óta szedett tabletták sem oldják meg. Köszönöm.
2021. júl. 6. 02:28
 2/10 anonim válasza:
100%

Szia! Elküldök Neked egy youtube linket, amelyben Feldmár András pszichológus, pszichoterapeuta logikus magyarázatot ad erre.

https://www.youtube.com/watch?v=ptDs3NlZNvc

(Ha minden igaz, onnan fog kezdődni, ahol megállítottam Neked.)

Nagon remélem, hogy segíteni fog rajtad.

2021. júl. 6. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit szedtél eddig?
2021. júl. 6. 22:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Mindegy, mert enm a gyógyszer gyógyít meg, a gyógyszer az csak a gyógyszeriparnak jó és ennyi, nem segít semmit, tapasztalat. Gyógyszertől nem várok semmit, mert 15 év alatt nem hogy nem segített hanem szedés közben romlott az állapotom a mostani szintre és 15 év nem kevés. Ebből látszik, hogy a gyógyszer nem fog pánikbetegségek, félelmeket gyógyítani, ha 15 év gyógyszerszedés alatt gyakorlatilag kierősödött a betegség.
2021. júl. 7. 23:23
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Aha. Engem meg tökéletesen tünetmentesen tart 10 éve.
2021. júl. 8. 09:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Esetleg még valaki tudja, hogy az orvostudomány hol áll ennek a gyógyításában?
2021. júl. 10. 01:33
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem sem érdemes arra várnod, hogy az orvosok vagy az egészségügy megoldja a problémád. A gyógyszer is csak elfedi a bajt de nem oldja meg, és cserébe olyan függöséget okoz amitől nagyon nehéz megszabadulni.

A feleségem is ebben a cipőben jár(t). Neki nagyon sokat segített egy kedves pszichológus (szerencsére ő is teljesen gyógyszer ellenes), aki segített rávilágítani a démonaira és azokra az emberekre aki ráhozzák a parát. Ezek az emberek nem akarva bántanak és nem akarnak rosszat , gyakran a közvetlen családtagjaid, akik hosszú évek alatt a folyamatos b@szt@tással beléd rakják a parát.

Nagyon fontos, főleg a kezdeti időszakban, a rendszeres testmozgás. Legjobb a futás.

Ezt a harcot neked kell megharcolni saját magaddal, ha valóban szabadulni szeretnél a parától.

2021. júl. 10. 07:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A mélylélektani terápia (KIP, ego-state, regresszió, Bradshaw, Rossi módszerek) ismeri az okokat, és hatékonyan kezelni képes a pánik rohamot, és a pánik betegséget.

Az orvostudomány csak gyógyszerben gondolkodik, ami miatt tünetmentes lehetsz, de nem gyógyulsz meg.

2021. júl. 10. 22:33
 9/10 Kretén István válasza:
Nekem 30 évesen kezdett jelentkezni fulladásos roham. Magamtól rájöttem, hogy a nem megbeszélt dolgok meglepetésszerű számonkérése okozza. Otthon is, munkában is előfordul. Inkább otthon. A sok testmozgás segít "leszaarni" az emberek bajait, azt, hogy miattam kínlódnak, mert hanyag trehány vagyok, és nem lehet rám számítani, cserben hagyom őket. A hiba okát viszont nem szünteti meg. Mindent felírok, amit csak úgy kérnek, hogy ha majd ráérsz egyszer, ha majd arra jársz egyszer, ha majd magadnak is veszel, hozzál, de nem fontos, stb. Aztán ezek a kérések másnap reggel 6-ra kellenének baszki! A mérgező emberektől mentsen meg az ég!
2021. júl. 11. 12:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm midnenkitől ilyen mélylélektani terápiát Budapest környékén hol lehet találni szerintetek?
2021. júl. 11. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!