Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet magasabb a nyugalm...

Mitől lehet magasabb a nyugalmi pulzusom?

Figyelt kérdés

Napi szinten futok pár éve, kb egy hónapja vettem észre hogy laza kocogásnál is magasabb a pulzusom, ezért jobban lihegek, nem is tudok ezért nagyon magas intenzitással futni.

Napközben is van hogy egy-két órára megemelkedik a pulzusom aztán visszaáll normálra.

Voltam 2x teljes vérképen, 2x pajzsmirigy hormonok, 2x teljes EKG (tappancsok, ultrahang, 24 órás holter), 2x CT-MR, endokrinológus aki ultrahanggal is megnézett, fül orr gégészet, nem vagyok elhízva, energikusaknak érzem magam, jó az étvágyam, normális a székletem, nem fáj semmim.

Minden érték jó, papíron teljesen egészséges vagyok.

Az orvosok lezárták annyival hogy pszichés eredetű lehet, amiben van igazság mert alapból egy elég depresszióra hajlamos alkat vagyok, és az utóbbi időben kijutott a stresszből bőven…(vállalkozás, család stb.)

Ettől független azért nem vagyok teljesen nyugodt.

2021. júl. 2. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs szervi elvaltozas akkor szorongas vagy fronterzekenyseg lehet az ok.
2021. júl. 2. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennyi orvos után már keresnék a helyedben eg pszichológust. Nincs szervi bajod, itt már fejben van a probléma.
2021. júl. 2. 23:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem válaszolókkal. Az tünetek oka pszichés, valószínűleg szorongás. Keress fel egy pszichológust!
2021. júl. 3. 00:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!