Lehetséges, hogy hőgutát vagy napszúrást kaptam?
Tegnap voltam az utcán egy pár órát, de árnyékban, viszont a kocsimban nincs klima es azzal is utaztam, lehuzott abalak mellett osszesen kb fel órát.
Este 6 órakor töltöttem a napon egy órát, de nem folyamatosan. Este fájt a fejem es rossz volt a kozerzetem, ma pedig szinten fejfajassal ebredtem, gyenge vagyok, nincs etvagyam, szedelgek. Nagyon felek a hanyastol igy nyáron amúgy is parázok az esetleges napszúrás miatt. Lehet, hogy mar csak bebeszelem... Vagy lehet esetleg normális is, hogy igy erzem magam a nagy melegben?
A napszúráshoz szerintem a tűző napon kéne töltened órákat, de azt írod hogy árnyékban voltál vagy kocsiban.
Valószínű inkább az lehet a baj, hogy nem ittál elég folyadékot, ettől is lehet fejfájásod és émelygés. Ebben a melegben most nagyon sokat kell inni, figyelj oda rá.
Ez nem napszúrás. Ahhoz hosszabb ideig a tűző napon kellett volna lenned és rosszabbul is éreznéd magad.
Csak nehezen bírod a meleget és valószínűleg keveset ittál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!