Már nem létezik gyomor röntgen?
Figyelt kérdés
Emésztési problémám van pár hete. Étkezés után 1-2 órával nyomás van a gyomrom körül.Nem tudni reflux,epe, vagy nyombél-gyomor probléma.Az orvos mindenáron tükrözni akar.Én nem bírom ki.Kérlek ne azt írjátok, hogy ki lehet bírni, hanem hogy van e más lehetőség helyette pl. röntgen.2010. aug. 26. 09:54
1/4 anonim válasza:
De létezik. Ám nagymértékben kiszorította a kissé kényelmetlenebb, de sugárterheléssel nem járó, azonnali információt és szövettani diagnózis lehetőségét biztosító endoszkópia.
A gyomor rtg. vizsgálat ma már kevésbé informatív, de azért elvégezhető, ha ragaszkodsz hozzá. Az orvos persze nem fog örülni, hogy "felülbírálod" az ő elképzelését :)
A doktor.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz a választ. Úgy bírom, hogy mindenhol beleszövöd a válaszaidba a biztositó reklámot.Csoda, hogy a moderátorok még nem vették észre.
2010. aug. 26. 11:46
3/4 anonim válasza:
Szívesen a választ.
A reklámhoz semmi közöm, azt a böngésző generálja kulcsszavak alapján, én sem örülök neki. Még soha nem találkoztál ilyennel? Kösz a jóindulatot.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt tényleg nem tudtam, akkor bocs.
2010. aug. 26. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!