Nagyon izzadós vagyok, de nem birom sokáig a klímát, ventillátort se. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A hónaljam és a fejem nagyon izzadós, nem csak ebben a kánikulában, amúgy is.
A ventillátor nagyon jól esik, imádom, amikor száraz vagyok.
De attól meg a fülem fáj másnapra, vagy ilyen slejm féleség a torkomban.
Pedig nem nyomatom nagyon, és csak néha egy kicsit.
☹️☹️☹️
2021. jún. 20. 15:12
1/7 anonim válasza:
Én tógában mászkáltam itthon mikor még nem volt klímám :D Bevizeztem egy lepedőt, magamra tekertem és így tök jól átvészeltem a nyarakat.
2/7 anonim válasza:
Fülem nekem se bírja, de úgy szoktam állítani, hogy ne a fejem felé fújja a levegőt, csak a testem többi részét érje (alacsonyabb fokozaton csak) és azzal úgy nincs gond. Esetleg próbáld ki így te is, hátha.
3/7 anonim válasza:
Ugyan én nem izzadással vettem, de tényleg kevesebbet izzadok tőle
4/7 anonim válasza:
A ventit ne közvetlen magadra fújasd, csak keringesse a levegőt a szobában.
A klíma elé meg végkép ne ülj.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket.
Sajnos a munkahelyen nem tudom elkerülni a klimát. Vagyis nem sajnos, mert szétfolyna a testem munka végére 🥵😃
Múltkor is a buszon nyitva volt minden ablak, mégis úgy folyt a fejemből a víz, hogy jajjjjjj. Annyira ciki ,☹️☹️☹️
2021. jún. 20. 19:25
6/7 anonim válasza:
Jaj, ha nekem annyi bajom lehetne, hogy rám fúj a klíma melóhelyen! Kiugranék örömömben a bőrömből.
7/7 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy 1 mondat eljutott az agyacskádig. 😃
2021. jún. 22. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!