Ha az egyik fülem félig van bedugulva /tompán hallok/ akkor házilag azt ki lehet tisztítani?
Sokat használok fülpiszkálót (tudom, nem kéne) meg füldugót és érzem egyre mélyebbre ment a zsír. Vettem ilyen fülsprét, rendesen pezseg a fülem tőle amivel elvileg oldja a zsírt de nem akar kijönni
Háziorvoshoz nem akarok visszamenni 10 éve kimosta azt ott üvöltözött velem mindenki előtt milyen igénytelen vagyok miért nem mosom pedig szoktam csak a fülpiszkáló rossz szokásom... de akkor is nagyon megalázott igaz legalább kimosta fecskendővel de akkor se hiszem így kell üvöltözni az emberrel nem én vagyok az egyetlen
Ez két külön kérdés.
Válts háziorvost, de egyébként a fül-orr-gégészetre kell menni vele.
Beutaló nem kell, csak időpont.
Azt a fülpiszkás szart, azt felejtsd el, még a dobozára is rá van írva, hogy ne használja hallójáratban. Az a fülkagyló tisztítására való.
Egyébként én magamnak szoktam csinálni.
100 milis fecskendő, langyos víz. Picit tovább tart, mert nem látom mit csinálok, de az eredmény ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!