Lehet egy enyhe depresszióm?
Az elmúlt kettő év rettenetesen megterhelő volt számomra. Elveszítettem két családtagom, szinte sehova se vettek fel, tehát nagyon nehezen találtam munkát. Ott egyedül dolgozom, nem nagyon találkozom emberekkel, a barátaimat is elveszítettem. Sokat is híztam az elmúlt időszakban. A tanulmányaim sem úgy mennek, ahogy kellene.
Eddig már kezdtem úgy érezni, hogy kifelé megyek a rosszból, azonban néhány hete újra elkezdtem idegeskedni. Sokkal többet eszem, minden zavar, hangulat ingadozásaim vannak, nehezen beszélek az érzéseimről. Úgy érzem,hogy a családom, akik nekem a mindenséget jelentik, kezdenek eltávolodni tőlem. Néha csak úgy elkezdek sírni és egyedül érzem magam olyankor. Olyan mintha nem találnám a helyem az életemben. Nem tudom megmondani konkrétan a problémám forrását,csak érzem hogy valami nincs rendben velem. Jelenleg citromfű teát iszom minden este,utána nyugodtabbnak érzem magam.
Éreztetek már ilyet? Lehet, hogy még nem tudtam feldolgozni a leírtakat? Mit tehetnék, hogy jobban érezzem magam? Szakemberekhez nem szeretnék menni.
Elromlott a kocsim. Minden baja van, és várhatólag csak egyre rosszabb lesz. Nem értek az autószereléshez, belegányoltam, és most egyre rosszabb.
Mit tehetnék, hogy megjavuljon? Autószereléshez értő szakemberhez nem akarom elvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!