Mitől lehet hányingerem?
Figyelt kérdés
Pár napja főleg reggel hányingerem van, de amugy egész nap enyhe hányingerem van, és olyan levert vagyok.
Mi lehet az oka?
2010. aug. 25. 12:56
12/15 A kérdező kommentje:
Hát nem túl sokat amennyit kéne, de azért iszom.
2010. aug. 27. 14:13
13/15 anonim válasza:
Szia! Sajnos nem tudom mi lehet az oka,de nekem is ezek a tüneteim vannak,csak nekem még tompán fáj a fejem is,több napja (5 napja!) tart és még ilyen nem volt,hogy napokig hányingerem lenne.Én a sűrű frontokra vagy esetleg migrénre gondolok.
14/15 A kérdező kommentje:
Én is felfigyeltem arra, hogy nagyon gyengén fáj a fejem, és nem kívánom az ételt.
Egyből, ritkán úgy rámtőr, hogy nagyon rossz ez a hányinger:(
2010. aug. 28. 13:22
15/15 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok,nálam is ez a helyzet sajnos nem múlt el... :(.De olvasva a kérdéseket elég sok embernek ez a problémája.Talán egy vírus..Még várok hátha elmúlik utána,irány az orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!