Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet hányingerem?

Mitől lehet hányingerem?

Figyelt kérdés

Pár napja főleg reggel hányingerem van, de amugy egész nap enyhe hányingerem van, és olyan levert vagyok.

Mi lehet az oka?

2010. aug. 25. 12:56
1 2
 11/15 anonim válasza:
iszol elég vizet?
2010. aug. 27. 13:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát nem túl sokat amennyit kéne, de azért iszom.
2010. aug. 27. 14:13
 13/15 anonim válasza:
Szia! Sajnos nem tudom mi lehet az oka,de nekem is ezek a tüneteim vannak,csak nekem még tompán fáj a fejem is,több napja (5 napja!) tart és még ilyen nem volt,hogy napokig hányingerem lenne.Én a sűrű frontokra vagy esetleg migrénre gondolok.
2010. aug. 27. 23:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Én is felfigyeltem arra, hogy nagyon gyengén fáj a fejem, és nem kívánom az ételt.

Egyből, ritkán úgy rámtőr, hogy nagyon rossz ez a hányinger:(

2010. aug. 28. 13:22
 15/15 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok,nálam is ez a helyzet sajnos nem múlt el... :(.De olvasva a kérdéseket elég sok embernek ez a problémája.Talán egy vírus..Még várok hátha elmúlik utána,irány az orvos!
2010. aug. 28. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!