Mennyire megszokott, hogy a hintaágyon valaki rosszul lesz?
Tengeri beteg vagyok, tehát az autóban nem bírom a hosszabb, 2 órás utakat, sem a vonaton, buszon pedig garantált a hányás, hajón pedig képes vagyok több alkalommal is hányni, akkor is, ha csak lebeg a vízen.
Most már ott tartok, hogyha ráülök a hintaágyra, és ha nem is hintázok rajta, hanem fixen, mozdulatlanul ülök, 15-20 perc után nagyon erős teltségérzet jön rám. Eleinte nem törődtem vele, azt hittem beképzelem, aztán verejtékezni kezdtem, megfájdult a fejem, és hányingerem lett... Nem tudom miért, ha nem mozogtam rajta. Mert lebeg?
Ez mennyire normális?
Vélem is ugyanez van még a rendes hintától is rosszul vagyok :(
A dedalon mindig segített nekem csak sajna kissé lelassul tőle az ember
1# Mikor utaztam párszor, szedtem hányáscsillapítót, de nem hatott, és még el is álmosodtam tőle.
Azért meg nem fogom beszedni, hogy ráülhessek a hintaágyra. :D Csak bosszantó, hogy két lábbal a földön kell lennem mindig, nehogy rosszul legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!