Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet erős szívdobogás...

Mitől lehet erős szívdobogás érzésem, szédülésem stb?

Figyelt kérdés

4-5 hónapja állandó szédülés, sokszor hányinger, remegés, fáradság, 3 hete sokszor, szinte napi szinten erős szívdobogás érzés, nehéz légzés, gyengeség. már voltam vérvételen, nyaki röntgen, még vár a nyakiér ultrahang meg az ideggyógyász. Eddig semmi probléma nincs.

Nem gondolom hogy pánikbetegség vagy szorongás, mert maximálisan boldog vagyok. Tudom nem vagytok orvosok, csak hátha valakinek pont ilyen problémája volt. már 5 hónapja, már elég nehezen viselem.

2010. aug. 24. 18:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem én akarom a vizsgálatokat, hanem az orvos, mert nem kizárt nyaki ideg becsípődés vagy érszűkület. annyi frontintól én 30 perc alatt elalszom.
2010. aug. 24. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem...,és miért nem akarod a vizsgálatokat??Főleg egy ilyen fontos szervnél mint a szív...
2010. aug. 24. 20:21
 13/14 anonim válasza:
mi az a frontin---nem tom
2010. aug. 24. 20:39
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Boldog vagy ? Boldog vagy, mert nincs pénzügyi problémád és ez tesz boldoggá... te is csak egy felszínes nő vagy. A problémának ez csak egy minimális szintje. ELőra sajnálom a férjedet
2013. márc. 3. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!