4 napja húztak ki egy nagy fogam, gennyes is volt . De meg enyhén mindig szivárog a vér, mitől?
Figyelt kérdés
A seb már elkezdett gyógyulni, felek hogy nagyon sok vert vesztettem. Mit tudok tenni? A fogorvos szabadságon van.2021. máj. 24. 19:41
1/5 anonim válasza:
Az nem normális, hogy 4 nap után is még szivárog....
Nem adtak tájékoztatót mit csinálj és mit ne foghúzás után?
arra az esetre, ha nem adtak beillesztek egy linket.
[link] itt elolvashatod.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon felek én is, tegnap nem vérzett, csak a genny jött ki de egesznap , ilyen sárgás büdös cucc. Ma már a genny megszűnt most újra kissé vérzik.
2021. máj. 24. 20:17
3/5 anonim válasza:
Észrevennéd, ha nagyon sok vért vesztettél volna, ne aggódj. Ha nem ömlött belőle a vér egész nap és a vérnyomásod nem 90 alatti, akkor túl fogod élni valószínűleg.
A miért szivárog, az érdekes kérdés:
1. Semmilyen vérhigító készítményt nem alkalmazol?
2. A májad, a máj értékeid rendben vannak?
3. A protrombinon, a trombocita számod tudhatjuk valahonnan?
4. Nem lehet, hogy a fogorvos valamit nem teljesen jól csinált meg?
4/5 A kérdező kommentje:
1 nem szedek 2 januári vérvételen ok volt vele minden. 3 fuuu ezeket így nem tudom. 4 szájsebész volt és mindent jól csinált.
2021. máj. 24. 22:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!