Hogyan hányjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Ne kérdezzétek miért. Tudom , hogy rossz meg..Én sem szeretek játszani az egészségemmel, de most sűrgősen kéne egy ötlet, hogyan hánytassam meg magam. Ne gyertek dolgozattal...

Kérlek csak normálisat! Előre is nagyon köszi!!!

2021. máj. 19. 18:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
Mondd azt, hogy "Böáhh!"
2021. máj. 19. 19:04
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Miért akarod magad meghányatni? Ha olyat ettél, akkor igyál meg fél liter meleg sós vizet!

De ha bűntudat, sok kaja miatt, akkor ne tedd semmiképpen! A rendszeres hánytatás az életedbe kerülhet. Felmarja a nyelőcsövet, felborítja a szervezet ionháztartását, és kiszáradáshoz vezethet. Annyit nem ér, hogy belehalj!

Ha sokat ettél, és ettől bűntudatod van, akkor inkább menj, kocogj egyet, és holnap figyelj oda a kalóriabevitelre.

2021. máj. 19. 19:05
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Vaze csinálj úgy mintha hánytál volna vagy mond azt, hogy hasmenésed van... Vagy anyádéknak be kell mutatnod az alkotásod? Ennyi kreativitás sincs már bennetek?
2021. máj. 19. 19:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

dugd le az ujjad a torkodon

remélem, hogy nem szedtél be v.mit, akkor azonnal hívj mentőt 112

2021. máj. 19. 19:25
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem , nem ettem sokat és valami tényleges egyszeri hányás kéne...egyéb okoból. Köszi, tényleg az odafigyelést. Nincs valami más, mert nem akarok fél lter sósvizet inni?. Előre is köszi.
2021. máj. 19. 21:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

#5: De van, kórházban gyomormosás.

Az ipekakuánának van még hánytató hatása, de azt nem hiszem, hogy tartasz otthon. Engem annak idején a mentősök hánytattak meg fél liter meleg sós vízzel, az tuti bevált.

2021. máj. 19. 21:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Nincs senkinek gyomorkímélőbb ötlete?
2021. máj. 19. 21:35
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

De. Olvass valami kormánylapot a neten, attól fogsz.

Amúgy meg úgyis tudjuk, hogy dolgozat lesz és a digitális oktatás alatt lógtál.

2021. máj. 19. 23:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem lógtam. Ha dolgozat lenne akkor valami mást csinálnék. Kérlek , értelmeset.
2021. máj. 20. 06:55
 10/14 anonim ***** válasza:
76%

Nyilván...

Azért tartottad szükségesnek rögtön a kérdésben leszögezni, amikor még senki sem kérdezte.

2021. máj. 20. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!