Létezik hogy nekem sok a 8 óra alvás?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta küzdök a fáradtsággal képes vagyok akár 10 12 órát is aludni és úgy kelek hogy majd meghalok. Ezért munkába is mindig álmos voltam és szar volt a kedvem amúgy sokat forgolodom. Valahol olvastam hogy a minőség számít nem a mennyiség így két hete elkezdtem azt hogy ahogy amikor elsőnek felébredek felkelek így kijött hogy 4 de max 5 órát alszom úgy hogy nem forgolodom és ébredek fel. Két hete így az órát is úgy állítom hogy 4 óra alvás és sokkal jobb, fittebb vagyok jobbá kedvem a közérzet és egyáltalán nem érzem fáradtnak magam. Lehetséges hogy ennyi kell? Vagy ez ártalmas?2021. máj. 18. 06:52
1/4 anonymousreview60 válasza:
Az alvásigény emberenként más. Jellemzően 7-8 óra.
A túlalvás miatt az ember valóban energiátlan. A kevés alvást is lehet végezni, akár évekig, de hosszabb távon megvan a böjtje vérnyomás, idegrendszeri problémák formájában stb.
Az ember érzi, hogy mennyi alvásra van szüksége. Ha tudsz, aludj annyit! Amikor az ember eleget aludt, akkor elég hamar fel tud kelni.
2/4 anonim válasza:
Létezik. Nekem 5 óra elég. Egyénfüggő.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy vasat kellene szedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!