Miért van az, hogy egyfajta kajából csak keveset tudok enni?
Figyelt kérdés
PL.: Ma leves, krumplistészta és dinnye volt az ebéd. A levesből szedtem egy keveset, de őgy éreztem tele lettem. Viszont a krumplistésztából megint tudtam annyit enni mint levesből, de megint telinek éreztem magam. De simán megettem az adag dinnyémet. És ez mindig így van, hogy egy féléből nagyon keveset tudok enni, úgy érzem teli van a gyomrom, de ha mást kell enni az megy. Szval ez miért van?2010. aug. 23. 22:44
1/1 anonim válasza:
Nem tudom, nekem is így szokott lenni, hogy sok féle kajánál bizonyos mennyiség után már úgy érzem ,hogy egy falatot se birok enni utána meg a másikból csomót tudok még enni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!