Az utóbbi időkben nincs,illetve nemérzem a saját testszagom.Lehet valami komoly bajnak az előjele ?
Figyelt kérdés
Úgy lassan két hónapja fokozatossan egyre enyhébb, esetleg enyhébben érzem a magam által produkált testszagokat, ez alatt értendő, viselt alsó és zokni. Régebben se volt erős lábszagom de,hogy 5ik nap napi 9 óra viselés után még nyomokban a öblítőt illatát érezzem a zoknin az már picit fura,továbbá az alsóm hatodik nap nemfürdés és félnap viselés után érett meg olyan szagúra mint régebben hétfőtöl szerda estére. Én elsőre igy arra gondoltam , hogy valami gond lehet a szervezetemben, valamiért nem termelődik az a savasság nemiszerv környéken,lábon,honaljban aminek kéne kvázi a baktériumok sem dagonyáznak benne ezáltal nincs aminek szaga legyen(honaljnál ez az antibakteriális deo érdeme). De ez nyilván nem normális test funkció.minden más szagot illatot és ízt érzek, covidom nemvolt. Külföldi oldalakon próbáltam keresgélni válaszokat úgyszintén, terhes nőknél előfordult hasonló de ott komoly hormonális hatások játszhatnak közre, viszont 28 éves férfiként ezt kilehet húzni.Meg genetikailag is lehetséges 2%át érinti az embereknek az ilyesmi,de az veleszületett dolog. Szóval ha csak nem mutálodok akkor más ötletem nincs minthogy valami pajzsmirigy vagy máj üzemzavar. Aki ért hozzá meg valamennyire tudja mit beszél vagy volt tapasztalata olyan szóljon hozzá.2021. máj. 15. 18:16
1/12 anonim válasza:
5-6 napig hordod ugyanazt a zoknit és alsót?🤮Undorító vagy.
2/12 anonim válasza:
Miért, én is addig. Ha nem kapálsz a földeken nem lesz büdös.
3/12 anonim válasza:
Meg fogja a fene naponta cserélni, nincsen ahhoz időm / energiám mosni.
4/12 anonim válasza:
Első vagyok és nő, nekem az összes eddig párom minden nap fürdött és cserélt alsót, zoknit. Ti nagyon alpári, igénytelen fazonok vagytok.
5/12 anonim válasza:
Rohadt igényes vagyok, ne tudd meg hány kenceficém van. Tusolok minden nap, alsót meg akkor cserélek ha eljön az ideje.
6/12 anonim válasza:
Mi értelme van mosással tönkretenni a ruhákat? Veszek egy jó meg drága alsónadrágot, és mossam ki belőle a lelket hamar? Na ne.
7/12 A kérdező kommentje:
Eggyeske el sem olvastad az egész szöveget vagy gyengeelméjű vagy teljesen és nem megy a szövegértelmezés ? Továbbá ez a rész sem volt elég érthető ? "Aki ért hozzá meg valamennyire tudja mit beszél vagy volt tapasztalata olyan szóljon hozzá.? A tudatlan nyárspolgár kommentelésre rohadtul nemvoltam kiváncsi , ha te akkora birka vagy ,hogy naponta tusolsz kétnaponta meg hajat mosol akkor tessék pusztitsd a bőröd meg a hajad folyamatosan vegyszerekkel aztán ellensúlyozd a károkat 6000fts testápolókkal meg arckrémekkel 10ért de senkitöl nevárd el ugyan ezt. Az egy ugyan olyan rossz és káros szokás mint dohányzás.Kétnapontai tusolás az ami még belefér és eddig úgyis volt. És abszolut vitán felüli az hogy szart sem értesz a test működéséhez még annyit sem amennyit én, akkor kérdem én mi a tökömnek jöttél ide hurrogni ? Mert válaszod vagy tapasztalatod se hozzáértésed szarhoz sincs az kétségtelen!
2021. máj. 16. 10:34
8/12 anonim válasza:
#7 engem egy ilyen igénytelen disznó ne próbáljon kioktatni😂
9/12 A kérdező kommentje:
Disznó aki világratolt téged te tirpák, még utólag se megy az olvasás sem a szövegértés. Nem próbállak ki oktatni hanem meg is teszem, mert teljesen életképtelen és világtalan vagy, részvétem a pasiknak akik együtt éltek veled szigorúan múltidőben.
2021. máj. 16. 14:41
10/12 anonim válasza:
9, így van, bőrgyógyászok is mondják, hogy káros a napona fürdés. Én azért zuhanyzok naponta, de egy csaj ne kössön már bele mikor fürdünk vagy cserélünk alsógatyát. Majd ha tetszek neki úgy ahogy, akkor elhiszem hogy szeret, és majd akkor naponta cserélek. Amúgy szerintem csak a nagy meleg elmaradása miatt nincs szag, én is még tollpaplanba takarózok, mert fázok. Szagom nincs. Ha van, akkor tisztálkodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!