Egy hete tartó fáradság, normális?
30 éves vagyok, van egy 1.5 éves kisfiam, minden éjjel legalább 1x kelni kell hozzá, emellett pedig kb fél éve dolgozom, irodai munka, napi 4 óra. Az utóbbi 1-2 hétben vettem észre, hogy nagyon fáradt vagyok már ébredés után is, a nap bármely időszakában tudnék aludni. Nem minden nap volt így, de a legtöbbször igen.
Ez normális ilyen életkörülmények mellett, vagy valami komolyabb állhat a háttérben? Vashianyom az van sajnos, szedek is vasat. Napi 7 órát alszom egyébként.
Ha egyben aludnál 7 órát minden este akkor 30 éves egészséges ember létedre nem kellene hogy fáradt legyél.
Viszont írod, hogy egyszer fel kell kelni a gyerekhez minimum. Ebben az esetben nem alszol 7 órát csak max 3.5 x 2-t. Remélem érthető a különbség, nem trollkodni akarok. 6 óránál huzamosabb ideig nem szabad kevesebbet aludni.
Nincs segítséged? Ez így nem fenntartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!