Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egy hete tartó fáradság,...

Egy hete tartó fáradság, normális?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, van egy 1.5 éves kisfiam, minden éjjel legalább 1x kelni kell hozzá, emellett pedig kb fél éve dolgozom, irodai munka, napi 4 óra. Az utóbbi 1-2 hétben vettem észre, hogy nagyon fáradt vagyok már ébredés után is, a nap bármely időszakában tudnék aludni. Nem minden nap volt így, de a legtöbbször igen.

Ez normális ilyen életkörülmények mellett, vagy valami komolyabb állhat a háttérben? Vashianyom az van sajnos, szedek is vasat. Napi 7 órát alszom egyébként.

2021. máj. 14. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, hogy fáradt vagy. Próbálj több vitamint, és immunerősítőt szedni.
2021. máj. 14. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha egyben aludnál 7 órát minden este akkor 30 éves egészséges ember létedre nem kellene hogy fáradt legyél.

Viszont írod, hogy egyszer fel kell kelni a gyerekhez minimum. Ebben az esetben nem alszol 7 órát csak max 3.5 x 2-t. Remélem érthető a különbség, nem trollkodni akarok. 6 óránál huzamosabb ideig nem szabad kevesebbet aludni.

Nincs segítséged? Ez így nem fenntartható.

2021. máj. 14. 14:38
 3/3 A kérdező kommentje:
úgy néz ki, hogy a vastabletta használ, már nyoma sincs a fáradságnak
2021. máj. 27. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!