Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez mitől lehet? Valaki segítse...

Ez mitől lehet? Valaki segítsen! (Többi lent)

Figyelt kérdés
Már több hónapja szenvedek ettől, hol csillapodik, de van hogy újra visszajön. Állandó nyomást érzek a fejemben, homlokomban, arcüregemben, fogamban, mintha valami feszítené belülről (Néha erősebb, néha gyengébb). Nem kimondott fájdalom, inkább nyomás, nehéz érzés. Ha lefekszek, akkor még rosszabb, aludni se tudok emiatt, annyira elviselhetetlen. Az orromon se kapok rendesen levegőt, pedig nem vagyok náthás. Voltam már mindenféle kivizsgáláson, fülorrgégén, neurológián, készült ct felvétel is, de sehol nem találtak semmit. Az orvosok általában leráznak, nem tudják hogy mitől van. Nem tudom már kihez forduljak, tehetetlen vagyok. Ha valakinek van edetleg valami ötlete, kérem, írja meg.

2021. máj. 5. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt hónapokban elég össze-vissza volt az időjárás, lehet emiatt is. Stressz,vashiány szokott ilyeneket okozni még. Menj el vérvételre ha még nem voltál vagy esetleg szemészetre
2021. máj. 5. 21:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Voltam mindkét helyen de rendbe volt minden...
2021. máj. 6. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!