Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak, ha mindig...

Mit csináljak, ha mindig akadályokba ütközök?

Figyelt kérdés

Javítani szeretnék az egészségemen, de minden ellenem van.

Az orvos sétát javasolt, másnap kificamodott a bokám.

Diétáznom kéne, de egy idegrendszeri probléma miatt ha kihagyok egy étkezést, akkor rosszul leszek.

Szétver az ideg, de nyugtatót nem vehetek be, mert régebben függő voltam ( leszoktam).

Szóval amiket tennem kéne, és szeretném is, valami szar miatt nem tudom csinálni. Akaraterőm az van, csak a körülmények ellenem vannak. Nem kifogásokat keresek, a helyzetem reménytelen.

Annyira unom már.

2021. ápr. 28. 07:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A kificamodás pár nap, nem egy életre szól.

Diéta: egyél kevesebbet, mint eddig, de minőségibb kajákat. Napi minimum 1200 kcal.

Idegesség: tanulj stresszkezelést és kezdj el meditálni, relaxálni.

Egyél sok vitamint, gyümölcsöt, zöldséget, mézet, gyömbért, hagymát..stb. Igyál gyógynövény teákat.

2021. ápr. 28. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 28. 07:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A diéta nem azt jelenti, hogy kihagy egy étkezést.. A bokád helyre jon. Nekem úgy tűnik akaraterőd nincs, ezért gyartod a kifogasokat ahelyett, hogy tajekozodnal, hogyan tudod a legjobbat kihozni a helyzetből.
2021. ápr. 28. 07:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Csupa csupa negatív vagy. A "körülmények ellenem vannak", a "helyzetem reménytelen".

Amiket felsoroltál, azok kifogások.

Bokaficam az nem egyenlő a 3 hét fekvőgipsszel, pár nap és folytathatod a sétát. Vagy még annyi sem kell hozzá.

És vannak akik mankóval vagy seprűnyéllel járkálnak legalább a lakásban, hogy a napi mozgás meglegyen.

Diéta: igen, értem amit mondasz, átérzem, mert én is rosszul vagyok ha kihagyok egy étkezést. De úgy tologatom az étkezéseket, kalóriabevitelt, hogy ne legyek rosszul. Szerintem ez is megoldható, akarat kérdése.

Sok sikert, ne add fel.

2021. ápr. 28. 08:01
 5/7 A kérdező kommentje:
#3 igenis van akaraterőm! Mindent elkövetek, nagyon igyekszek, kitartok, küzdök. Csak ami másnak alap, h pl elmegy futni, az nálam nekem ki van zárva eü gondok miatt. Kicsit olyan, mintha egy vak embernek mondanánk, hogy ne idegeskedj, nézz meg egy filmet!
2021. ápr. 28. 08:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Bokaficam?Kifogásokat keresel magadnak?Nekem volt törve kezem,lábam,bordám, ujjam.Hagyjuk.
2021. ápr. 28. 08:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, senki se mondta, hogy menj futni. Itt csupán te keresed a kifogásokat, frusztrálod saját magadat.

Egy jó kis relaxálás nem ártana neked.

2021. ápr. 28. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!