Volt covidosok, ti mennyi idő alatt tudtatok visszamenni dolgozni?
Simán végig utaztam HÉV és metró segítségével BP-en, csak a fejfájás... De abból semmire nem gondoltam. Mindenkinek fáj a feje.
Kijöttek hozzám, igen. Egyetemisták voltak szerintem. Házba is bejöttek mind a hárman.
Ez tiszta influenza volt csak erősebb. Bár eddig sosem kaptam el,de leírás alapján stimmelt.
Hát és fejfájás és a nem alvás.
Azt mondtam, hogy nem vagyok jól, haza megyek. Délután jeleztem, hogy már ne számítanak rám, mert lázas vagyok.
FFP2, fekete, szelepes. FFP2 szelep nélkülit vettem fel hazafelé, hogy kevesebb levegő menjen ki.
Az elején FFP3-t hordtam, de az kényelmetlen, most a táskában van 1 pót FFP2 és FFP3 is. Mindkettő szelepes.
Munkahelyen sima orvosit hordok vagy FFP2 szelep nélkülit.
Nem, semmiképpen sem, de azt sem akartam, hogy a testvérem vagy édesapám vigyen el. Én meg alkalmatlan voltam vezetni, főleg nem Ferihegyig.
Inkább jöjjenek ki. Szegényeket úgy megkínáltam volna egy kávéval, de hát ez pont nem az a helyzet volt :D de nagyobb rendesek és kedvesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!