Ha valakinek gyakran vannak súlyos epilepsziás rohamai,olyanok amiben elharapja a nyelvét,akkor mindig összevarják a nyelvét vagy mi lesz vele?Mindennap elharapni a nyelvedet nem túl jó...
Nem varrják össze 😁
Vagyis én nekem sosem kellett 😅
Ha elharaptam a nyelvem akkor nyílván nagyon érzékeny volt így enni nem nagyon tudtam, illetve hideget inni sem.
A végeredmény mindig az volt, hogy sebes lett ilyen fehéres seb volt rajta gondolom valami genny vagy nem tudom mi lehetett alatta😅
De napok alatt elmúlt azt hiszem a leghosszabb ami volt az talán nekem 1 hét volt 😁
Sajnos gyógyszer mellett is lehetnek egy ideig rohamai az embernek... De nyílván ez a mennyiségtől és a gyógyszertől függ. A gyógyszer mellett az elején kb (nálam) 1-2évig voltak rohamaim és utána szünögettek meg. Most ha lemegy a korona gyógyszerváltásom lesz és előre tartok attól, hogy ilyenekre kell majd felkelnem mert gyógyszerváltásnál is előfordulhat a roham. Ahogy szintén játékoknál stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!