Moderna oltás után?
Figyelt kérdés
Ma kaptam meg 10:30 körül a moderna oltást, rossz a közérzetem,fáj a karom plusz a fejem es picit a torkom (fejem elotte is fajt ido miatt) gondolom ez normalis...Kinek mennyi ido utan lett mellekhatasa? Es mi?
19L
2021. ápr. 22. 16:27
1/2 anonim válasza:
Nekem kínai után kb. fél nappal jöttek hasonló tünetek kiegészülve erős náthával. Összesen 4 órahosszáig tartott, utána nagyjából minden tünet megszűnt, csak kis fáradtság maradt még egy napig.
2/2 anonim válasza:
Én ma kaptam, szintén Modernát, a karom fáj, főleg akkor, ha mozgatom, illetve kis fáradtságot érzek :) 3 napig szoktak tartani a mellékhatások átlagosan, el fognak múlni
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!