Cseng a fülem. El fog múlni?
Talán kicsit másnapos vagy most is :D
Idővel el fog mulni szerintem ,nekem is szokott ilyen lenni.
Elfog múlni..,holnapra már kuytabajod!Tuodm mert nekem is volt mrá hasonló buli után,de legkésöbb másnapra elmúlik!
Ha neked nem múna el és eseteleg holnap,holnapután is csengene keress fel egy orvost!Amúgy Discoshit bulin voltál?=)
Ja, még néhány fülcsengés a hangos zene miatt és mehetsz is méretni, garantált, hogy bizonyos frekvenciatartományt rosszabbul hallasz. (talán már most is).
Magyarázza már meg valaki, hogy miért kell a zenének annyira ordítani, hogy utána 1 napig cseng az ember füle ??
"Magyarázza már meg valaki, hogy miért kell a zenének annyira ordítani, hogy utána 1 napig cseng az ember füle ??"
Sztem igy nagyobb hatása van a bulinak,ha jó hangossan szól a zene... Gondold el ha úgy szólna ha mellette ordibálás nélkül tudnánk beszélgetni..,senki nem bulizna!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!