Szerintetek is sok már ez a vírus téma?
Nm határozza meg az életemet, mert nem foglalkozok vele 0-24.
Néha elolvasom a híreket (most már max heti 1x), aztán ennyi, szerencsére itt a konferenciákon is értelmes dolgokat közölnek le, nem félhazugságokat, mint otthon. :)
Szvás, hogy nem lehet utazni, de az étteremből take avay-lehetőség van, szolgáltatások működnek (fodrászat, élelmiszerbolt, kozmetikus), a ruhaüzletek is nyitva, így végre félév után nem rendelgetni kell a ruhát :D
Igen, hiányzik a családunk (1,5 éve nem találkoztunk velük), a nyaralás és hogy félelem nélkül mehessünk akár országon belül is kirándulni, várost nézni, de ennyi.
Párom home officeban, neki ez pl kimondottan jó. Nekem nem, mert elvesztettem a munkámat, de ez van. Hiányzik, mert szerettem, de szívesen viszem a háztartást és intézem az ügyeket, meg sütök.
Viszont van időm pl magammal is foglalkozni többet, novellákat írok, nyelvet tanulok és gyógyulok a 10 éve tartó étkezési zavaromból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!