Ha valaki keveset mozog, szinte semmit, egész nap vagy a telefont vagy a számítógépet nyomja, meg szinte séta sincs a szabadban.. Este is sokáig játszik a gépen vagy a telón lehet egész nap kimerült?
Szerintem egy teljes életmódváltásra van szükség. Tudom ez drasztikusan hangzik (főleg most így Covid alatt), de ez a megoldás a változásra.
Ki kell mozdulnia a komfortzónából. Ehhez társaságra van szükség, akik mellett látja az ember hogy más is halandó és hasonló problémákkal küszködik, de jó támaszra és megértő félre találhat az ember. Legyen ez egy hobbi kurzus, nyelvtanulás a neten, más emberek és kultúrák megismerése rengeteget segít, főleg ebben a helyzetben. Világos célok kellenének: Oké, mától ezt a mozgás videót megcsinálom a youtube-on, vagy kimegyek sétálni - önmagamért. Nekem az segített amikor depressziós voltam, hogy elmentem tánc kurzusra és Krav Maga-ra. Totál ellentétes lépések voltak a korábbi életemhez képest. Igen ezekre a dolgokra még várni kell jelen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!