Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Minden nap "hőemelkedés"?

Minden nap "hőemelkedés"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában minden estére, és napközben is sokszor 36,8 és 37,1 között mozog a testhőmérsékletem. A covid miatt nem tudok/akarok orvoshoz menni, (úgysem vizsgálnia meg valószínűleg) és más problémám nincs is, azonban tényleg furcsa az egész. Igazából úgy tűnik számomra, hogy ok nélkül ingadozik, és elég durván: egész nap 36,5 és 37,1-37,2 között mozog, (hónaljban mérve) néha fél óra alatt is nagyon sokat ingadozik. Valakinek van valami ötlete? Nem tudom, mennyi az alaphőmérsékletem, sosem mértem csak úgy, ok nélkül, ezért is nehéz megértenem. Egyszerűen csak érzem mostanában, hogy magasabb mint kéne. Kicsit aggódom, hogy terhesség lehet, pedig csináltam egy tesztet nemrég, ami negatív lett, ráadásul védekeztünk tablettával plusz kihúzásos módszerrel is mindig. Esetleg van olyan, aki hasonlót tapasztalt? A valaszokat előre is köszönöm!

2021. febr. 25. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Maradj otthon pár napot
2021. febr. 25. 14:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon hagytam el a házat az utóbbi időben, úgyhogy meg sem fázhattam, és körülöttem senki másnak nincs ilyen. Már egy ideje tart ez, meg merem kockáztatni hogy hetek óta.
2021. febr. 25. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb.3.hónapja van ilyen. Hőemelkedés, este felé de napközben is. Ingadozik fel-le. Én arra gondoltam, lehet hogy covidos voltam és ez ilyen maradvány tünet lehet? Nem tudom. Amikor ez kezdődött, felhívtam az orvost,kértem küldjön tesztre, nem küldött, pedig enyhén fájt a torkom is akkor. A doki szerint ha covid lenne akkor magasabb lenne a hőm, és más tüneteim is lennének. Terhességnek ez nem tünete, csak az ovulációnak. Más oka lehet.
2021. febr. 25. 15:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem torokfájás nincs a képben, ezért koronára nem is gondoltam. Utolsó, neked tart még most is?
2021. febr. 25. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen tart még. Most néztem, de màr megy picit fel. 36,7 ez felmegy 37-ig, aztán pár órát fent van, aztán lassan lemegy vissza 36,4-36,5 re.

Nem tudom mitől lehet. Vérképem a múlt héten jó volt, nincs gyulladás a szervezetemben. Neked ilyenkor màr feljebb megy kérdező?

2021. febr. 25. 17:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, ma például egész nap 37 közelében volt, kivéve egy alkalmat, ami nagyjából 10 percig tartott.
2021. febr. 25. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Na most akkor honnan tudjuk, hogy ez nem covid? Az orvos csak legyint rá. Pedig ez is lehet egy tünet is akár.
2021. febr. 25. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, ez normális testhő. Nekem is pont, ahogy leírtad mindig 36.8-37.2 között szokott lenni napközben a hőmérsékletem, semmi bajom. Ez még nem is igazán hőemelkedés.
2021. febr. 25. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!