Melyik vitamin miben segített neked?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 08:29
1/5 anonim válasza:
az állandó fáradtságérzésen segített nekem a C-vitamin
a végtagzsibbadáson a MagneB6 segített
mást nem szedek
2/5 anonim válasza:
Közvetlen hatást én nem figyeltem meg, pedig elég sokmindent szedek, nagy részüket orvosi javaslatra, de olyan problémákban, amiknek nincsenek számomra kellemetlen tünetei, úgyh. fogalmam sincs, segít-e vagy nem. Ha vitaminok alatt az ásványi anyagokat és egyéb kiegészítőket is érted, akkor a magnézium hatékony az izomgörcseim elmulasztásában, jól felszívódó magnéziumot szedek és ha nem szedem rendszeresen, akkor rögtön görcsöl a talpam, vádlim. Illetve Q10-et javasolt az orvos, hogy szedjem marokszámra, mert segít a petefészeknek (5 éve nem jött össze a gyerek) és pár hónap múlva meg összejött, úgyhogy lehet, hogy ez is segített. Eléggé utánajártam már ennek a témának, mert nem mindegy, hogy milyen készítményben szedi be az ember a cuccokat, van ami fel se szívódik, és az a tapasztalatom, hogy ha elhatározom, hogy szedek egy dolgot, akkor mindig kiderül, hogy még ez, meg az, meg amaz a vitamin/ásványi anyag is kell hozzá, hogy jól hasznosuljon. Szóval szedsz 1 cuccot a problémádra és még hozzá 3-4 másikat is, hogy jól működjön az az egy.
3/5 Kései Sirató válasza:
Töredezett körmeimet helyre hozta az A - vitamin.
4/5 anonim válasza:
Rendszeres mozgás mellett szedek magnéziumot, illetve vasat szedek rendszeresen, mivel vashiányos vagyok és az csökkentették a hajhullásomat illetve nem fáj a fejem annyiszor
5/5 anonim válasza:
Csökentette*
Elnézést az elírásért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!