Letettem a frontint. Hogyan tovább?
1 hónapja hagytam abba a frontin szedést 5 év kemény gyógyszerezés után. Az adagom már napi 7mg volt, mikor elkezdtem csökkenteni.
A leállás után egy hétig nem tudtam aludni, aztán ez elmúlt, és látszólag minden rendbejött. Néha fájdogált a fejem, de azt természetesnek vettem. Azonban nemrég elkezdödött nálam az, hogy indokolatlan szorongás tör rám és órákig kínoz. Ez random volt egy ideig, de mostmár állandóan lefekvés előtt jön rám, emiatt nem alszom sokat. Alapból fent vagyok hajnalig, és rossz vagyok az elalvásban (1-2 óra forgolódás mindig), de amióta ezek a szorongásos rohamok vannak, még rosszabb a helyzet. Ez el fog múlni? Elvonási tünetnek fogjam fel, vagy a frontin előtti alapállapotom jön vissza? 20/l
Mennyi penzed ment ra a gyógyszerre? Tehat mennyibe került a 3mgos adag es a maradek 4mg beszerzése?
Bocsi, csak nagyon kivancsi vagyok.
#8 a felírt mennyiséggel nem volt gond. Az kb havi 1000 forintból kijött. Pszichiáter írja akkor olcsó.
A maradék 4mg.. hát az csak akkor volt olcsó, amikor patikából váltottam ki receptet. Amúgy meg üvegenként 1000 forint volt. A rivotril 2000 volt.
#9 először nem írta fel senki. Én szereztem be, akkor még csak 0,25mg/nap. Aztán elmentem pszichiáterhez, és mondtam neki, hogy kéne napi 1mg frontin, mert eddig is szedtem, és jó lenne legális forrásból intézni a dolgot.. csak az utolsó évben írattam napi 3mg-ot a dokival, előtte napi 1-2mg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!