Mi ez?Agydaganatos vagyok?
A 24. válaszadóval egyet kell értenem sajnos. Nekem barátnőm 52 éves anyukája tegnap hunyt el, jóindulatú, nem áttétes agydaganat miatt. Decemberben még vért adtam neki, őt sugarazták, de annyira fájt a feje, hogy aludni nem tudott az utóbbi 2 hónapban. Az elmúlt két hétben már kerekesszékbe kényszerült és még a mosdóba sem tudott egyedül menni. Minden erőnkkel azon voltunk, hogy valahogyan hosszabbítsuk meg az élettartamát, de a másik részről meg tisztában voltunk vele, hogy nem biztos, hogy ő ilyen áron szeretne néhány hónappal tovább élni.
Apukádnak nagyon nagy erőt és kitartást, fájdalommentességet kívánok!
Egy szóval nem mondta, hogy az apukája lenne.
Kár a kemóért, kár a sugárért, nem növeli meg az életesélyeit, viszont az élettel összeegyeztethetetlen módon tönkreteszi a vérképét. Még egyszer nem csináltam volna végig a férjemmel, bűnös az az orvos, aki ezt eltitkolja. Hagytam volna a maga természetes útján meghalni. Már most kezdjetek el a hospice ápolással foglalkozni otthon vagy bennfekvő intézményben. Itt csak az a kérdés, hogy békében hal-e meg vagy kínok közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!