Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez a sok fejfájás mitől lehet?

Ez a sok fejfájás mitől lehet?

Figyelt kérdés
Év eleje óta valamiért gyakran szokott fájni a fejem, pedig korábban nem emlékszem hogy én ennyire fejfájós lettem volna. Elsősorban ilyen migrén jellegű tüneteim vannak, hiszen leginkább a fejem jobb oldalát szoktam érezni, de van amikor a fájdalom átmegy masmerre is, illetve mintha a szemem és az arcom környékén is éreznék ilyen egyfajta nyomást, zsibbadást vagy bizsergést. Viszont azért furcsa ez az egész, mert az ilyen migrénes jellegű fájások tudtommal rövid ideig szoktak tartani, míg nekem ahogy írtam is, az újév óta ha nem is állandóan, de szinte nincs olyan nap amikor nem érezném a fejemet.

2021. jan. 28. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Nyakaddal nincs gond? Nekem nyaki gerinc problémám van,mellette migrénes vagyok. Ha fájt a fejem mindig a migrénre fogtam,közben a nyakam miatt van a legtöbb gond,az ülőmunka sem segít ebben :(. Ezt onnan tudom,hogy ha fekszem vagy úgy tartom a fejem előjön,de úgy mint egy migrén féloldalasan.

Majd minden másnap fájt a fejem,már reggel úgy ébredtem, de volt hogy egy hétig folyamatosan.

Most mindennap tornáztatom a nyakam ropog össze vissza és érzem hogy feszül az izom.

Ezenkívül több folyadékot iszok és szedek béres cseppet,vitaminokat,és többet vagyok levegőn.

2021. jan. 28. 10:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Én is szedek Béres cseppet vitaminokat, de nem hiszem hogy az immunrendszeremmel lenne a gond...

Nyakammal kapcsolatban nem tudom van e gond (bár az igaz, hogy magas-vékony testalkatom miatt kissé görnyedt vagyok), de mostanában arra is felfigyeltem, hogy ha leülök valahova, vagy fekszem, vagy a kanapén hátradőlve gépezek, akkor olyan érzések törnek rám mintha a talaj el kezdene mozogni alattam meg a nyakam is kissé nehéz lenne.

Még négy hónappal ezelőtt voltam laboron, akkor minden rendben volt.

2021. jan. 28. 10:55
 3/6 A kérdező kommentje:
De a legjobban ezek a féloldalas nyomások, zsibbadások zavarnak. Nagyon remélem hogy nem valami súlyosabb betegség (daganat) áll a háttérben...
2021. jan. 28. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha rossz a nyakad,feszül,merev akkor az a vérkeringésre is kihat,nyomhat ideget,eret stb. Sok tünet lehet mint pl nyomás és zsibbadás. De megértelek mert én is gondoltam daganatra a saját esetemben így elmentem magán úton koponya mr-re.
2021. jan. 28. 11:15
 5/6 A kérdező kommentje:
És mi lett az MR vizsgálat eredménye?
2021. jan. 28. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy 3mm-es kis cisztát találtak,aminek nincs klinikai jelentősége. Állítólag gyakori és születéstől fogva ott van.
2021. jan. 28. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!