Xanax hatását, hogy tudnám ellensúlyozni?
Figyelt kérdés
Frontint írtak fel nekem, de amikor beveszem akkor annyira elálmosodok, hogy a munkahelyemen alig bírom nyitvatartani a szemem. Mivel lehetne a ellensúlyozni, hogy ne legyek ennyire fáradt tőle, legalább addig amíg hazaérek.2021. jan. 23. 20:22
1/19 anonim válasza:
Xanax hatását hogyan tudnád ellensúlyozni, de Frontint írtak fel neked?!
Csak én nem értem ezt?
3/19 anonim válasza:
#1 a xanax és a frontin gyakorlatilag ugyanaz, mindkettő alprazolám.
Amúgy kávéval, vagy akármilyen egészségtelen is de nikotinnal.
Tudom hogy az utóbbiért le fogtok pontozni de attól még igaz.
4/19 anonim válasza:
Csökkentsd az adagot. 0,5 mg-os helyett 0.25, esetleg a 0,25-öst is félbe lehet törni.
5/19 anonim válasza:
Vagy mondjuk ne szedd, ha ennyire leszedál. Annak semmi értelme nincs, hogy a gyógyszerrel letompítod magad, majd kávéval, cigivel felpörgeted. Olyan mintha a kocsiban egyszerre taposnád a féket és a gázt.
6/19 A kérdező kommentje:
Igen frontint szedek, ugyanaz a hatóanyag
2021. jan. 23. 20:53
7/19 A kérdező kommentje:
A nikotim is pörget? Sosem dohányztam
2021. jan. 23. 20:53
8/19 anonim válasza:
#3 vagyok igen, de amúgy ha így döntesz akkor inkább elektromos cigi mert sokkal kevésbé káros. A kicsit még jobban is pörget mint a kávé, kevésbé emeli a pulzusodat és a vérnyomásodat, kitisztítja a fejedet és segít a koncentrációban.
Csakhát hosszú távon bizony keményen függőséget okoz (mondjuk a kávé is), és 30-40 év rendszeres használat után jelentkezhetnek kardiovaszkuláris problémák.
10/19 A kérdező kommentje:
Akkor a nikotinos rágó nem jobb nekem? Vagy tapasz? Se dohányozni, se nem e-cigizni sem szeretnék, egyiket sem élveztem soha.
2021. jan. 23. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!