Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » IBS-em lehet,vagy mi más?

IBS-em lehet,vagy mi más?

Figyelt kérdés
Az lenne a problèmám,hogy szokott alkalmankènk,teljesen változó,vagy,hogy havi 3x is,de utoljára egy hónapja volt,most megint. A probléma az,hogy az alhasam és felette nagyon szúr a hasam(mintha a beleknèl lenne) és mocorog,mintha levegő menne ide-oda. Nehezebben kapok levegőt amikor elkezd szúrni és le kell ülnöm. Nem tudom mitől van,mai nap reggel ettem 8.30-kor, azóta ebédet 13-kor és 12-kor kezdett el fájni, szóval étel nem lehet. Anyának is ugyanez szokott lenni. Egészségesen táplálkozom,odafigyelek, nem eszek zsíros,cukros,nehèz ételeket. Endokrinológushoz kellene elmennen, hátha mondd valamit,azonban ha IBS ,akkor semmit se mutatnak ki. Valakinek hasonló volt már?

2021. jan. 19. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet Colitis ulcerosa, Crohn betegség, Krónikus pankreatitisz, stb stb. Sok oka lehet
2021. jan. 19. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért én kíváncsi lennék arra az "egészséges táplálkozásra". Komoly mutatvány az manapság egy városlakó számára.
2021. jan. 19. 17:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Cukrot,feldolgozott élelmiszereket nem fogyasztok. Reggelire zabkása, ebédre párolt zöldség,hal/tofu,barna rizs....vacsira hasonló,vagy tojást is teszek rá. Nap közben gyümölcs vagy vegán fehérje szeletet eszem. Az édesítőszereket is kerülöm ahogy tudom
2021. jan. 19. 18:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!