Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Evés utáni rosszul lét mitől...

Evés utáni rosszul lét mitől lehetett szerintetek?

Figyelt kérdés
2 nappal ezelőtt történt,hogy megettem egy jó adag ételt és utána miután felálltam az asztaltól hirtelen elkezdtem szédülni meg szinte teljesen elhomályosodott a látásom és elkezdett folyni a hátamról meg a homlokomról a verejték. Ez nagyjából 5 percig tartott,majd karikacsapás szerűen elmúlt magától,mintha előtte mi sem történt volna. Olyan érzés volt,mintha el akartam volna ájulni,de aztán hirtelen megszűnt szerencsére és azóta nem is tért vissza ez az érzés,meg ezelőtt sem voltam még így soha,de rettentő ijesztő volt. Lehetséges,hogy csak szimplán kiment a fejemből a vér a gyomromba evés után? Vagy ez inkább az inzulinnal függhet össze?
2021. jan. 16. 14:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem alacsony a vérnyomásod. Nekem befeketedni szokott a látásom, csillagokat látok és fáj is egy kicsit a szemem tőle.
2021. jan. 16. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!