Sos!!! Lehet, hogy vakbél?!?!
Kb 3 hónapja fáj egyre gyakrabban a jobb alhasam.
Azt hittem, laktózérzékeny lettem, elkezdtem laktózmentes tejet inni és most nagyon diétázom, van, h egy nap csak 1000-1100 kalóriát eszem, próbálok odafigyelni, hogy sok vizet igyak,de ma nem sikerült annyira.
Egész nap úgy éreztem, hogy székrekedésem van, végül sikerült elmenni, de utána ugyanúgy, mint a 3 hónapban, elkezdett fájni a hasam és nem éreztem teljesnek a sikert, azóta pedig folyamatosan, mintha székelési ingerem lenne, de nem tudok elmenni, viszont navyon fáj a jobb alhasam, mikor erőlködöm és mar pisiles kozben is kellemetlen + neha mintha a vegbelbe is kisugarozna egy pillanatra.
Nyomásra még jobban fáj. Nem tudom eldönteni, hogy most csak a székrekedéstől van ez, vagy a 3 hónapos fájdalom vakbelet jelzett es most baj van?
Tudom, ha őrülten fájna, nem itt írogatnék, nem fáj elviselhetetlenül, de sokkal erősebb, mint az elmúlt 3 hónapban és meg vagyok ijedve, nem merek elaludni sem :(((
Lázam nincs egyébként.
Ha valaki még fennvan, megkoszonnem a segítséget!!!!
Oke, de most hajnal fel 1-kor nem tudok beszélni a háziorvosommal...
Mindenesetre köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!