Melyik STD tünete ez? Voltam szűresen is.
Figyelt kérdés
Párkapcsolatomba behurcoltak egy HPV fertőzést, de emellett még vannak tüneteim. 3 nappal, hogy megtörént az aktus elmentem STD szűrésre ott minden oke volt, bár lázas lettem. 2 héttel utána hívtak, hogy alacsony kockázatú HPV-m lett. Voltam urológián a vizelet, és a prosztata ép. Lázam van, ejakuláció utáni lágyéki,alhasi fájdalom, és a herék is fájnak. Szívgödörnél állandósult "meleg" érzet, időnként belenyilalás. Orál miatt kellemetlen szájíz taoasztalható. Az izmok terhlésre gyorsan fáradnak(pl futni is alig tudok már). Könyök izület szintén fáj. Magán rendeléseken voltam, egy csomó pénzt hagytam ott, államiban meg nem fogadtak "még". Ki mire tippel mi lehet ez a betegség? Dokik semmire nem tudnak tippelni.2021. jan. 15. 12:44
1/2 A kérdező kommentje:
Mielőtt kérdés lenne bőven 250 ezer forint felett hagytam ott magánrendelésen, jelenleg az nem opció, mert nem tudnám kifizetni.
2021. jan. 15. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!