Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 2-3 hónapja folyton fáradt...

2-3 hónapja folyton fáradt vagyok, nehezemre esik minden, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sajnos egy ideje nincs munkám, itthon vagyok. 2-3 hónapja szokatlanul fáradt és fejfájós vagyok. Megcsinálom a teendőket, de sokszor csak immel-ámmal, régen alaposabb voltam. Ha sportolok rosszul vagyok utána. Nagyon táskás lett a szemem, pedig mármár túl is alszom. A bőröm is sápadt.

Hetente úgy érzem, hogy meg fogok fázni, viszont 1-2 nap alatt elmúlik és végül mégsem lesz belőle betegség. Sokszor fáj valamim. Úgy érzem magam, mint egy 70 éves, pedig csak 21 éves vagyok. Állandóan fázik a lábam, meg úgy sokszor az egész testem.

Olyan legyengült sz*rnak érzem magam.. visszanéztem magamról a képeket 1 évvel ezelőttről és ott sokkal élettel telibb volt az arcom.

Most is valami hasmenés, hányinger kapott el pár napja. Már nagyon elegem van.

21/L

2021. jan. 12. 13:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Menj általános vérvételre (vitaminhiány, pajzsmirigy probléma okozhat krónikus fáradtságot).

COVID / munkanélküliség miatt lehet csak kicsit depressziós vagy és magától elmúlik.

2021. jan. 12. 14:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én pajzsmirigyes vagyok 21 éves anyuka ugyan ezek a problémáim csak még én pluszba hízok is, erre szoktam szedni pajzsmirigy plus slim goldot segít, beszélj az orvosoddal lehet ő is javasolja (persze ha az vagy)
2021. jan. 12. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!