Letört fog kihuzása mennyire nehéz? Egy jó nagy darab hiányzik belőle. Már menthetetlen szerintem és ki szeretném huzatni. Majd nyilván pótolni is szeretném de félek.
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 23:51
1/4 anonim válasza:
nyugi, ők kiszedi azt is, amiből már semmi nem is látszik az íny fölött, csak a gyökere van bent. radix
2/4 Angel3000 válasza:
Szia! Nekem volt egy csonka fogam, - nagyon fèltem elmenni a Fogorvoshoz, de erôt vettem magamon és elmentem vègûl is. Kaptam egy ijekciót, elzsibbadt a szám fele, majd kihúzta az orvos, ugy hogy meg sem éreztem! Csodálkoztam, hogy ennyit izgúltam ès ilyen egyszerû volt, fájdalmat se èreztem. Nem kell fèlned!
4/4 anonim válasza:
Abszolut nem erzel semmit, nem kell felned. Nekem ketto is volt es nem ereztem semmit es kipiszkaltak. Vagyis az erzes hogy ott matat meg probalja kibillenteni azt ereztem (mivel csak a gyokerei voltak mar meg) de ez nem fajdalom. Valami tompa vegu palcaval billentgette ki oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!