Büdös izzadás ellen mit lehet tenni?
Nő létemre brutál mennyire izzadok és sajnos elég büdös :(
Rendszeresen szőrtelenítem a hónaljamat természetesen,mert ha nagyon szőrős akkor még büdösebb.
Rengeteg dezodort kipróbáltam.
Semmi.
Reggel lefürdés,vagy hónalj mosás szappannal az sem segít.
Most kézfertőtlenítővel kenem be,majd rá a Manna dezodor,egy darabig ez viszonylag jó,de aztán még sem.
Volt egy naturalandos termék az elég jó volt,viszont abszolút nem izzadtam és már már ijesztően száraz maradtam. Sokat utána olvastam,hogy ez nem túl egészséges,hogy idővel rákosodás is előfordulhat,szóval elhasználtam ami volt, és nem mertem inkább többet venni.
Valakinek van valami bevált módszere szívesen hallgatom :)
Szomorú és szégyenlem,de voltak póloim amik annyira besárgultak az izzadságtól,hogy ki kellett dobnom,illetve valamelyik pólomból még 60 fokos mosás után sem lehet kimosni a szagot sem!
Étkeztem én már minden hogy ittam sok vizet, alapesetben sok édességet sem eszek. Szénhidrátot se igazán. Kb heti 1x eszek kenyeret is.
A gyógyszertárban is kérhetsz tanácsot.
Nem lehet, hogy stressz, izgalom okozza?
Nem vagyok stresszes.
Munkában meg mivel elég magas a pàra tartalom így sajnos abba izzadok nagyon. Kutyakozmetikus vagyok. Sajnos 80-90 %os pàràban vagyunk. Egész nap. Hiába a szellőztetés,télen egész nap nem lehet nyitva az ajtó,mert akkor meg fazunk,fűtunk is pluszban. De a pára elszívó nem mehet egész nap,de azt is beszoktuk kapcsolni.
Nyáron nem izzadok ennyire amúgy érdekes.
Próbáltam azt is mikor egy hónapig csak vizet ittam,semmi cukros mert írtak vhol , hogy cukros üdítőktol is kialakulhat budosebb test szag. De egy hónap után sem lett egy fokkal sem jobb.
Old spice az viszonylag működik,elejen jobban működött mikor elkezdtem használni,de szerintem egy idő után hozzá szokik a szervezet. Vagy franc tudja.
Sajnos apum is izzados lehet tőle örököltem így nő létemre(remek)mert sem anyum sem húgom nem ilyen izzados. Apu ilyen. :/
"Sajnos 80-90 %os pàràban vagyunk. Egész nap."
Ez nem normális egy embernek. Csak jelez a szervezeted!
Nincs az a pénz, amiért megéri ilyen egészségtelen helyen dolgozni. Tönkretesz.
Mitől van ott akkora pára? Pince? Állandóan kéne hogy menjen a páraelszívó.
Ilyen helyről menekülni kell.
Kutyákat szárítjuk és elég nagy a gőz szárítás közben főleg ha nagytestűeket csinálunk mivel két nagy teljesítményű szárítóval dolgozunk teljesen felesleges közben a pára elszívó,mikor kézi szárítóra válltunk akkor szoktuk bekapcsolni illetve szellőztetni,de sajnos sokat nem ér.
Ez sajnos addig van míg zárt ajtóknál dolgozunk,mihelyst jó idő van nyitott ajtónál dolgozunk,de akkor már pára sincs.
De mivel kint hideg van bent meg gőz ezért van nagy pára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!