Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől ájulhatott el?

Mitől ájulhatott el?

Figyelt kérdés

A pasimról van szó. 19 éves, tegnap éjjel elment pár másik sráccal szórakozni. Én nem mentem velük mert az a társaság nagyon nem szimpi nekem, a barátom sincs velük annyira jóban, csak együtt melóztak 8 hétig és most ezt zárták le egy kis bulival. Az én barátom nem szokott részeges lenni, jó néha berúg egy kicsit ha buli van, de nem vészes.

A lényegre térve, éjjel olyan 3 körül ért haza (megvártam), és nagyon szarul volt, de nem úgy viselkedett mint aki részeg, NAGYON sápadt volt, ahogy belépett a lakásba mondta hogy rosszul van, aztán meg elájult :S Kb egy perc után magához tért, pár perc múlva azt mondta jobban van, de akárhogy kérdezgettem mi baja, azt mondta hogy nem tudja, mert nem is ivott sokat meg mást sem csinált. Utána lefeküdt aludni, én alig aludtam valamit mert aggódtam miatta, délben kelt fel és akkor már jól volt teljesen, meg azóta sincs gond.

De én aggódom hogy mitől lehetett ez, mert ilyen rossz állapotban még sose láttam mint tegnap éjjel, falfehér volt meg mikor elájult remegett is :S És arra is gondoltam hogy valami drog is lehet a dologban, mert azokról a srácokról akikkel volt, hallottam már hogy drogoznak... De a barátom állítja hogy nem csinált semmit...

De akkor mi lehetett az ájulás oka? Még soha nem ájult el korábban. Orvosról hallani sem akar

2010. aug. 13. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vagy önszántából kipróbálta a drogot, vagy az italába rakták a tudta nélkül. Kérdezz rá, hogy hagyta-e őrizetlenül a poharát, üvegét, mert akkor bárki simán beletehet bármit. Jól gondolja meg, máskor kivel, kikkel megy el szórakozni.
2010. aug. 13. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Orvoshoz kell menni, ez nem játék!! Akkor hívd ki az orvost a tudta nélkül, 2-3000 ft lesz.
2010. aug. 13. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
vagy az amit az első írt, vagy lehetett egy kisebb infarktusa is.. nem fájt a mellkasa vagy a bal karja ?
2010. aug. 13. 17:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!