Ha lázas valaki, miért lesz rossz nagyon a közérzete?
Figyelt kérdés
Mi ennek a pontos oka?És még egy kérdés:férfiaknál ugye a zacsiban vannak a golyók, mert a kisebb hőmérséklet a jó nekik.De lázas állapotban a herék is károsodnak, mert ott is magasabb lesz a hő, vagy ott nem lesz nagyobb a hőmérséklet.2020. dec. 26. 23:05
1/5 anonim válasza:
Mert károsodik a szervezeted működése, az energia arra használódik hogy a fertőzést legyőzze. Másrészt meg a fájdalom vagy egyéb panasz miatt, amit a kialakult fertőzés okoz.
2/5 anonim válasza:
Egy pár napos láz nem károsítja a heréket.
3/5 anonim válasza:
Az immunrendszer stratégiája, mivel a rossz közérzet miatt pihenni kívánsz, így a lehető legtöbb energiáját a szervezet a betegség leküzdésére tudja szánni.
Időszakos hőemelkedést a herék is el tudnak viselni, de a test hője a törzsön és a fejen a legnagyobb, a végtagoknál, így a heréknél is vmivel mindig alacsonyabb, még láz esetén is (ezért kell a homlokon mérni a lázat, és ezért hibás a csuklón).
4/5 anonim válasza:
Nem homlokon kell. Az rossz megoldás. Gégén kell. Kórházba is a gégén mérik.
5/5 anonim válasza:
Én könnyen viselem a lázat, viszont orrfolyásnál, torok fájásjál nyavajgós vagyok. Heréimet nem szoktam mérni, de jó hogy másnak eszébe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!