Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Összefügghet? :S bővebben lent

Összefügghet? :S bővebben lent

Figyelt kérdés

Folyamatosan szorongok, pánikbeteg, depressziós vagyok.

Nyugtató teát iszok, és Valeriánát szedek amitől jobb.

Tegnap estétől viszont nagyon lüktet a pulzusom, és a torkomba érzem a szívemet (nyugalmi állapotba). Bevettem tnap rá 2 szem Valeriánát, általában ez le szokta vinni normál állapotra a szívverésem, de most semmit nem tett, ugyanúgy lüktetett mindenem, és néha éreztem a szívemnél h nagyobbakat dobban, szóval kicsit szabálytalanabbul vert. 1.5 éve MPS gyanús voltam, a stressz és a koffein válthatta ki, aztán leálltam, pár hónap tünetmentesség jött, most megint kalapálok össze vissza, koffeint nem iszok már, napi 1 kávé max, de rettenetesen szorongok.

Nem tudom hogy nem a front okozza-e a tüneteket, tegnap 32 fok volt nálunk, ma reggel meg óriási viharra ébredtem, ház felé is csapkod a villám, mellesleg jó meleg is van még mindig. :S

Vélemények, tapasztalatok?:S

20/L

2010. aug. 13. 06:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem lehet a front, vagy a nagy meleg miatt. En is ugy vagyok, hogy miota ilyen az idojaras nincs egy olyan napom, amire azt mondjam hogy "hu de jol erzem magam" Mitralis Prolapsusom van, igy orokke jon a nagydobbanas, szivvereskihagyas erzes :(((

El vagyok keseredve, panikolok, halalfelelmem van :( Szoval nagyjabol egy cipoben jarunk :(((

Nem tudom hogy lehetne jobb...

25/L

2010. aug. 16. 08:20
 2/2 A kérdező kommentje:

szia!

Igen, kegyetlen tud lenni, nekem is ugyanez van, és egyre több a vihar, mega front :S megkell próbálni nem pánikolni, és szedj Magne B6ot, nekem attól vmivel jobb... meg nyugtató tea :S

2010. aug. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!