Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet valami a levegőbe?

Lehet valami a levegőbe?

Figyelt kérdés

Több mint 1 hete szenvedünk. Folyamat fejfájás, ingerlékenység, fáradtság. Nekem is, férjemnek is, szomszédnak, anyáéknak, akivel beszélek kb mindenkinek.

20hós a fiunk, eddig átaludta az éjszakákat, azóta vele is virrasztani kell.

Ferjemmel már kb mindenen veszekszünk, pedig nem igazán volt jellemző a kapcsolatunkra.

Anyáék is, szomszédék is ugyan erről számolnak be.

Vajon mi lehet? Téli kimerülés? Front? Karácsonyra "hangolódás"?

2020. dec. 14. 13:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%
Covid?
2020. dec. 14. 15:23
 12/19 anonim ***** válasza:
68%

Fuuuuu Kérdező, te tényleg nagyon ingerlékenység vagy, támadsz itt mindenkit, senki nem tud jót hozzászólni.

Mégis milyen választ vársz?

Az Országos Légszennyezettségi Mérőhálózat és az Országos Meteorológiai Szolgálanál működő Levegőtisztaságvédelmi Referencia Központ mérései alapján az Ön falujában a szállópor a küszöbértékhez viszonyítva magas. Ez a koncentráció azonban nem haladja meg az éves határértéket, így Karácsonyra negszűnik az ingerlékenységük.

2020. dec. 14. 15:28
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

Mert mi szerinted mi a faxal főzünk? Gondolkodjál már basszus, veszel kib@szott TESCO-s mentes vizet és azzal. Nálunk se látszik szabad szemmel hogy koszos, csak ha pl lemosod vele a kocsit foltos marad, vagy ha elforralsz 12 liter visszamarad ilyen homok szerű cucc, meg vízkő.

Meg ha iszol belőle olyan fejfájást kapsz hogy majd elhullasz...

2020. dec. 14. 15:35
 14/19 anonim ***** válasza:
1-2 litert*
2020. dec. 14. 15:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Front, időváltozás.
2020. dec. 14. 21:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Tegnap nekünk is nagyon fájt a fejünk, fiamnak is, pedig ő nem fejfájós.
2020. dec. 16. 06:45
 17/19 A kérdező kommentje:

Kedves 12! Egyáltalán nem vagyok ingerlékeny, 1 hozzászólásom volt, ami tényleg kicsit másabb. A kedves vizesünké, aki egyszerüen nem tud lekattanni a saját témájáról. A többieknek szerintem full normálisan válaszoltam, kérlek ne dobálózz feleslegesen ilyenekkel.

13!ehhez a hozzászóláahoz pedig csak gratulálni tudok... oké, tegyül fel, megveszem a tescos vizedet... de szerinted a pék a kenyérhez is azt használja, vagy a húsfeldolgozásnál is ásványvízzel mosogatnak? Nem hinném.... mint írtam, a mi vizünk teljesen jó.... ennek ellenére mégis alig használjuk, amit használunk azt is csak főzve. nem kell ezen rugóznod. Az, hogy nálatok szar a víz, annak a fusztrációját pedig kérlek ne itt vezesd le!

Többieknek nagyon köszönöm a hozzászólást 😀

Egyébként még most is tart 😏

2020. dec. 16. 07:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Állandóan frontok vannak, hol hideg, hol meleg, hol kettősfront, orvosmeteorológián mára is olvastam, hogy ma lehet fejfájás és migrén is.
2020. dec. 16. 08:38
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó!

Ezen már nem is csodálkozok, nem ér váratlanul 🙄

2020. dec. 16. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!