Pár napja a szívem elkezdett "mellé" ütni és magas volt a pulzusom is. ?
Üdv!
Igaz,hogy én egy hónapja túl vagyok a covidon,de az adott időben,amit megadtál,vagyis tulajdonképpen napok óta pont ugyanígy voltam én is.Már minden kutyafülét beszedtem a citromfűtől kezdve,hogy valahogy mérsékeljem a pulzust.Volt,hogy amíg kimentem a konyhába vizet inni megugrott 105-re.Plusz ehhez még nehézlégzés is társul elég gyakran.megmondom őszintén,még egy 0,25-ös Frontint is bekaptam,attól mintha picit jobb lett volna,tehát én a vegetatív idegrendszer zavarára tippelek,amit a frontok is megkavartak.A haláltól meg ne félj,az nem fáj,csak olyan érzés,mintha elájulnál,aztán sötétség.Tapasztalatból írom,volt már szívmegállásom,de nyugi,nekem spinális érzéstelenítés miatt.
Üdv!
Köszönöm a hozzászólását. Remélem egyikünknek sincs komoly baja. Holnap megyek szakorvoshoz, hátha mond valami biztatót. Kitartást és jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!