Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hideg kezek, végtagok. Mi...

Hideg kezek, végtagok. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet a bajom. 16 éves lány vagyok. Mindig jéghidegek a kezeim, lábaim (egyre hidegül a talpamig, a talpam szó szerint jég). Orvos azt mondta, hogy ha csak télen van az normális.. csak az a probléma, hogy nekem nyáron ugyanez van. Mellé még hozzátenném, hogy nagyon izzad a tenyerem, talpam. Vérszegény vagyok, ez nem tudom befolyásolja-e ezt, bár gondolom nem. Ezenfelül sokszor szédülök, és úgymond ilyen fekete foltokat látok másodpercekig. Ezzel már nagyon régóta együtt élek. A válaszokat megköszönöm!
2020. dec. 10. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon valoszinu verkeringesi problemad van .. jobb lenne utana nezni

csodalom hogy az orvos meg erre nem gondolt ha panaszod volt mar

2020. dec. 10. 23:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Arra tudok gondolni, hogy a hajszálerek összeszűkülnek, a tested a belsõ szerveidhez irányítja a vért hogy ne hűlj ki, de akár keringési zavar is lehet.

Az izzadás állandó? Vagy csak ha stresszelsz?

A szédülés szerintem simán lehet vérszegénység miatt.

2020. dec. 10. 23:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod! Ment a zöld like!

El fogok menni orvoshoz ismét. Köszönöm ismét!

2020. dec. 10. 23:31
 4/6 A kérdező kommentje:
2esnek: mindig izzad a tenyerem, talpam. Minden helyzetben.
2020. dec. 10. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
De, lehet a vérszegénységtől+ néha megmérhetnéd a vérnyomásod, mert ha nagyon alacsony az is csinálhat ilyet. Vércukrod? Eszel-iszol rendesen? Szedsz vitamint? Egy teljes vérképet/labort azért csinálhatna a dokid, azzal előrébb lennénk. Vérszegénységre szedsz gyógyszert? Ez a szédülés nem hirtelen felállásnál, felülésnél jelentkezik? Ez mind-mind fontos kérdés.
2020. dec. 10. 23:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5ösnek. El fogok menni orvoshoz. Köszönöm a hasznos válaszokat!!
2020. dec. 10. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!