Hasmenés ellen csak a drága széntabletta létezik?
Figyelt kérdés
Tegnap a patikában vettem egy doboz (50 db kapszula) Cralex széntablettát és azt hittem, hogy lehidalok a 2700 Ft-os árán.
Csak létezik valami hasonló széntabletta emberi áron?
2020. nov. 29. 14:32
1/8 anonim válasza:
A 2700 forint miért is sok 50 tablettáért? Nem kell 10-et bevenni belőle egyszerre. Egyébként egyél banánt meg csokit azok széklet fogók.
2/8 anonim válasza:
Azert ez nem valami draga 50 darabert. A Jutavitos 1700 forint asszem,de talan csak 30 db.
3/8 A kérdező kommentje:
"Nem kell 10-et bevenni belőle egyszerre"
Csak napi 3 x 5-öt.
Azaz ez mindössze kb. 3 napra elég.
2020. nov. 29. 14:52
4/8 anonim válasza:
Sok vizet teat igyál , ha folyamatos a baj akkor többszáraz dolgokat popcor kukoricapehely sajtos tallér normal zsemle kifli ...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom.
2020. nov. 29. 14:59
6/8 anonim válasza:
3 x 5 az rengeteg egy napra. Ennyire durva hasmenésed van? Én beveszek 2-3at egész napra és jól vagyok.
7/8 anonim válasza:
Nem kotelezo ugy szedni, az csak egy ajanlas, most direkt elolvastam a betegtajekoztatot :D De szedhetnel 4x10 tablettat is akar, az is oda van irva.
Amugy mitol van hasmenesed? Orvos mit mondott? Probiotikum se artana, es soban gazdag, konnyu etelek.
8/8 A kérdező kommentje:
A dobozban lévő ajánlás is 3 x 5 db-ot írt és a patikus is ezt ajánlotta.
Köszönöm mindenkinek a választ, szerencsére már múlik a dolog.
Természetesem igyekszem a sót és a folyadékot pótolni.
2020. nov. 29. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!