Mitől lehet az hogy az embernek mindig máshol fáj a feje?
Figyelt kérdés
Lassan két hónapja van már velem az, hogy hol itt, hol ott, hol ilyen olyan intenzitással fáj a fejem. Voltam kivizsgálásokon (vérvétel, szemészet, neurológia, CT), de minden negatív lett, éppen ezért nem értem mi az oka ennek.2020. nov. 29. 09:45
1/9 anonim válasza:
Lehet sokat stresszelsz
Fájdalomcsillapítót szedsz?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem. A stressz meg az ehhez kapcsolódó dolgok lehet hogy igaz. Sajnos az utóbbi időkben elég nehezen dolgozom fel a körülöttem lévő dolgokat. (és nem csak a mostani járványt)
2020. nov. 29. 09:54
3/9 anonim válasza:
Ajánlom hogy szedj Algoflexet, nekem mindig elmúlik a fájdalom ha beveszem;)
4/9 A kérdező kommentje:
Ha lehajoláskor vagy felüléskor fáj a fejem, az mitől van?
2020. nov. 29. 17:08
5/9 anonim válasza:
Én erős migrénes vagyok. Többjavalat után áttértem algo flex/pirin/forte/rapid termékekről a kalmopirin re. Kicsit lassabban hát azonban a gyomrot kíméli.
6/9 anonim válasza:
Vigyél be több folyadékot.Tapasztalatból írom. Kezdd azzal a napodat hogy megiszol 1-2 pohár vizet.
De lehet még vérnyomás is, szóval ha van lehetőséged,mérs otthon.. és ha nem jó,menj orvoshoz.
7/9 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, az elmúlt hetekben több vizsgálaton is voltam, de senki se talált semmi komolyat...
2020. nov. 30. 10:28
8/9 anonim válasza:
Én meg komolyan írtam hogy vigyél be több folyadékot. :)
Hajláskor hol fáj? A fejtetőd?
9/9 A kérdező kommentje:
Néha érzem
2020. dec. 2. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!