37,5°C hőemelkedés az elmúlt 24 órában adhat aggodalomra okot?
Figyelt kérdés
Tegnap este nagyon rosszul éreztem magam, (hidegrázás, ízületi fájdalmak, fejfájás) most már jobban vagyok, de a testhőm nem akar csökkenni.2020. nov. 3. 12:14
1/3 anonim válasza:
Olyan szinten adhat aggodalomra okot, hogy biztosan elkaptál valamit. Estére szinte mindenkinél feljebb megy a láz, olyankor jelentkeznek az ízületi fájdalmak is.
Hívd fel a háziorvost, küldjenek ki teszt kocsit, kérj gyógyszert, azt család vagy barátok is kiválthatják, elviszik neked.
De nyugi, egyrészt a korona azért messze nem annyira halálos szerencsére, illetve sima influenza, vagy bakteriális fertőzés is okozhat ilyet, mint ahogy korábban is. Nekem is ilyen hőemelkedésem volt 2 napig, a teszt valamikor talán érkezik, addig karanténban vagyok.
Addig is igyál te is sok folyadékot, egyél levest. Lázat max estére csillapíts, ha nehezen alszol tőle, de 38 alatt igazából nem szükséges.
2/3 anonim válasza:
Ez még azért nem a világvége. :) Az biztos, hogy valamit elkaptál, szóval hívd fel az orvosod, addig meg amíg nem éred el láz és fájdalomcsillapító illetve masszív vitaminozás.
3/3 anonim válasza:
Ez semmi. Kimerültség hatására is felmehet ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!